Avaamme Pisa Design Lifestyleshop Aito -myymälän Kalajoen Hiekkasärkille Ostoskylä Raittiin
toukokuun lopussa. Ostoskylä tulee olemaan ainutlaatuinen elämyksellinen kokemus jossa on ilo käydä.

Aito shopin tuotevalikoimaan kuuluu vahvasti Pisa Designin pellavatekstiilit sisustukseen, kylpyyn ja asusteiksi. Omien tuotteidemme lisäksi shopista löytyy laadukasta designia, tuotteita joilla on tarina ja joihin on helppo ihastua. Tuotearvoihimme kuuluu kestävän kehityksen mukaisuus, pohjoismainen yksinkertaisuus ja vahva tuote identiteetti.

Haemme Ostoskylä raittiin Aito shoppiin myyjää

Työtehtävät tulevat kattamaan myymälätyöskentelyn kaikki puolet tuotteiden vastaanotosta myyntityöhön ja liikkeen ylläpitoon. Työkielet ovat suomi ja englanti.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivisuutta, visuaalista osaamista ja aitoutta. Toivomme, että osaat työskennellä tuloshakuisesti ja itsenäisesti mitä erilaisimmissa tehtävissä, joita eteen tulee pienyrityksen päivittäisessä toiminnassa. Shopissa toteutetaan paljon erilaisia tempauksia ja toivomme että olet osana ideoimassa ja toteuttamassa niitä.

Odotamme että osaat kohdata erilaisia asiakastilanteita positiivisella otteella ja olet osana tekemässä Aito shopista mielenkiintoisen kohtaamispaikan sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneillemme.

Työtehtäviin ja käytettäviin ohjelmiin perehdytetään.

Katsomme eduksi:
– työkokemus vähittäiskaupan alalla ja / tai design tuotteiden parissa asiakaspalvelu ja myyntitehtävissä
– myyntitaidot
– asiakaslähtöisyys ja vuorovaikutustaidot
– kassataidot
– suomen ja englannin kielitaidon lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi
– joustavuus ja aktiivisuus
– paineensietokyky
– innostus tuotteitamme kohtaan ja vahva motivaatio oppia lisää
– Shoppi toimii myös verkossa, joten verkkokaupan ylläpito, kehittäminen ja
mainostaminen digitaalisissa kanavissa ovat osa työtäsi. Näiden taitojen osaaminen katsotaan eduksi.

Myymälä on avoinna ma-su kaikkina päivinä ja työajoissa vaihtelevat arki ja viikonlopputyöt.

Vapaamuotoiset hakemukset ja cv:t 13.4.2018 mennessä. Kutsumme haastatteluun valitut henkilökohtaisesti. Lisätietoja antaa Satu Somero 044 5678463, parhaiten tavoitat Sadun viikolla 15 tiistaina tai keskiviikkona 10.-11.4. klo 10-15.

Hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen satu.somero@pisadesign.fi

Pisa Design on vuonna 2003 perustettu yhden naisen tekstiiliyritys Kalajoelta. Yritys aloitti olohuoneen nurkasta, tilaustuotteina kangaspuilla kudotuista pellavaisista katetekstiileistä. 15 vuodessa on kodintekstiilivalikoima lisääntynyt ja mallistoon on tullut myös asusteita.

Pisa Designin tuotteet suunnittelee Satu Somero. Materiaalina tuotteissa on Masters of Linen -pitkäkuituista aivinapellavaa, hieman puuvillaa, kalan nahkaa sekä kierrätettyä, itse purettua videonauhaa.
Masters of Linen -aivinapellava on kasvanut, kehrätty, värjätty (GOTS) ja kudottu kankaaksi Euroopassa. Materiaalilla on muun muassa Öko-Tex-sertifikaatti. Ompelutyö tehdään Virossa. Mallikappaleet, piensarjat sekä uniikkityöt valmistetaan Suomessa. Kaikissa tuotteissamme olennaista on korkea laatu.

Ekologisuus on koko ketjussa itsestäänselvyys. Materiaalit, valmistusmenetelmät sekä työolosuhteet ovat luonnolle, tekijöille sekä käyttäjille turvallisia. Hukkapalat on minimoitu ja nekin käytetään tuotannossa hyödyksi. Suomessa Pisa Designilla on useita jälleen myyjiä sekä oma verkkokauppa. Vientiä on mm. Japaniin, Koreaan, Sveitsiin, Tanskaan, Ruotsiin, Saksaan, Venäjälle ja Englantiin.

Comments closed.