30. elokuun 2016 · Kommentit pois päältä artikkelissa Pisa Designin uusi mallisto Japanissa · Categories: Sekalaiset

Konnichiwa! Pisa Design uusi mallisto Japanissa

Kevät on uuden luomisen aikaa paitsi luonnossa myös Pisa Designilla. Mallistoon tulee voimakkaasti mukaan sininen ja uutuutena ruskean sävyjä. Vihreä pilkahtelee mukana.

Pisa Design suuntaa jälleen kohti henkeäsalpaavan upeaa Japania. Interior Lifestyle Tokio -messut pidetään 1.-3.6., ja Pisa Design on tuotteineen messuosastolla 2-034. Interior Lifestyle Tokio -messut ovat Japanin johtavat design-, sisustus- ja lahjatavaramessut, joissa tavaratalot, jälleenmyyjät ja maahantuojat kohtaavat kansainväliset suunnittelijat. 

Edellisen kerran Pisa Design oli messuilla Tokiossa marraskuussa ja sitä kautta Pisa Design -tekstiilit löysivät tiensä Isetan-tavaratalon kesä tarjontaan. Suunnittelijana ja tekijänä on ollut ihana huomata, miten pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää. Japanissa arvostetaan suomalaista suunnittelua ja laadukkaita luonnonmateriaaleja.

Tervetuloa seuraamaan facebook-sivun kautta, mitä Tokiossa tapahtuu. www.facebook.com/pisadesign/?fref=ts

Suunnittelija Satu Somero, Pisa Design 

Funktionaalisuus on minulle tärkeää, koska haluan valmistaa tuotteita, joilla on tarkoitus ja jotka kestävät jokapäiväistä elämää. Pellavatekstiilit on tehty käytettäväksi joka päivä, arjessa ja juhlassa. Yhtä tärkeä Pisa Designin elementti on ekologisuus. Materiaalit ja valmistusmenetelmät ovat luonnolle, tekijöille ja käyttäjille turvallisia. Hukkapalat on minimoitu ja nekin käytetään tarkkaan hyväksi prototyyppien ja näytetilkkujen valmistamisessa.

Satu Somero, Pisa Designin muotoilija ja yrittäjä

satu.somero@pisadesign.fi, 
044 567 8463, 
Oravanpesä 16, 85100 Kalajoki,
www.pisadesign.fi 

Comments closed.